Si no podeu veure aquest missatge correctament, siusplau feu clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto
logo
logo
Viatges que transformen, viatges per transformar

L’estiu obre un espai de temps lliure a molts joves que aprofiten les vacances per dur a terme viatges solidaris, camps de treball o brigades, a països del sud. Per saber de primera mà què els motiva, com valoren la seva experiència i què ha canviat en les seves vides a la tornada parlem amb tres persones voluntàries que han participat en aquests viatges.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto

Notícies
Després de la primera acollida, BarcelonActua
imagen_producto

Les classes de llengua de BarcelonaActua són de fet com una petita llar d’acollida per als i les joves, on comencen a fer xarxa i senten, gràcies a la feina del voluntariat, que sí, que són benvingudes.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
La caravana Obrim Fronteres viatja a Itàlia
imagen_producto

Ventimiglia, Palerm, Catània i Riace han estat les parades d’enguany de la caravana solidària Obrim Fronteres per conèixer i visibilitzar la vulneració dels drets de les persones al país.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto

A fons
imagen_producto
Sentir i estimar lliurement

Les demandes d’asil per motius d’orientació sexual o d’identitat de gènere augmenten dia rere dia. El problema requereix solucions personalitzades i que la nostra societat prengui consciència d’aquesta situació.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
L'entrevista
“Barcelona ha de participar en l’erradicació dels grans problemes globals”

Conversem amb David Llistar, director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

Veure'n més imagen_producto Ver más imagen_producto
imagen_producto
Agenda
Del 20/07 al 19/10
Exposició “Heroes of war”, de Judith Döker

Exposició de fotografia de Judith Döker sobre el dia a dia als camps de refugiats al Líban a l'Institut Goethe.

Del 16/10 al 13/11
Curs d'estrangeria de l'Associació Noves Vies

En aquesta segona edició s’ha ampliat el programa amb temes d'interès especial, com ara les causes dels desplaçaments, una comparativa dels sistemes migratoris de la Unió Europea o el tràfic d’éssers humans.

imagen_producto imagen_producto
Ja es pot consultar la memòria del Programa BCN Interculturalitat
imagen_producto

El document recull, entre altres dades, 817 accions realitzades en les quals han participat prop de 10.300 persones amb l'objectiu de difondre la perspectiva intercultural des d'un punt de vista transversal.

Veure'n més imagen_producto
Presentat l’informe de seguiment del Pla municipal de lluita contra la islamofòbia
imagen_producto

L’informe recull les 22 accions realitzades durant els primers 18 mesos de funcionament del Pla que pretén abordar de forma integral el fenomen creixent de la islamofòbia i els seus reptes de futur.

Veure'n més imagen_producto
Participa
imagen_producto
Vols acollir?

Refugiats Benvinguts ha posat en marxa amb el suport de l'Ajuntament un projecte per allotjar persones refugiades en habitatges privats.

Veure'n més
Ver más
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, clica aquí
Seguiu-nos:
© Copyright: Ajuntament de Barcelona

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s'han incorporat al fitxer 'Participació ciutadana', titularitat de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar el contacte amb els ciutadans i les persones interessades en els processos de participació promoguts per l'Ajuntament de Barcelona. No se cediran dades a tercers. Consentiu expressament el tractament de les vostres dades per a la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), i indicar clarament a l’assumpte 'Exercici de dret LOPD'.

Si voleu donar-vos de baixa d'aquest butlletí electrònic feu clic aquí

Nota: No respongueu directament a aquesta adreça electrònica, ja que no és operativa i no rebreu resposta. Per comunicar qualsevol incidència, queixa, suggeriment o agraïment, o reclamar una petició anterior, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament de Barcelona a través d'aquest enllaç. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.


De acuerdo con la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos de que sus datos personales se han incorporado en el fichero 'Participación ciudadana', titularidad del Ayuntamiento de Barcelona, con la finalidad de gestionar el contacto con los ciudadanos y las personas interesadas en los procesos de participación promovidos por el Ayuntamiento de Barcelona. No se cederán datos a terceros. Consiente expresamente el tratamiento de sus datos para la finalidad indicada. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose por escrito al Registro General del Ayuntamiento (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), indicando claramente en el asunto 'Ejercicio de derecho LOPD'.

Si quiere darse de baja de este boletín electrónico haga clic aquí

Nota: No responda directamente a esta dirección de correo electrónico ya que no es operativa y no recibirá respuesta. Para realizar cualquier consulta, queja o sugerencia en relación a esta comunicación, puede ponerse en contacto con el Ajuntament de Barcelona a través de este enlace. Muchas gracias por su colaboración.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -