Si no podeu veure aquest missatge correctament, siusplau feu clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto
logo
logo
Les mancances de les polítiques d'acollida a Espanya

Des de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat-CEAR, que en el seu informe anual preveu que enguany es triplicaran les sol·licituds de refugi del 2017 a l'estat, reclamen una nova política d’asil que deixi de donar l’esquena a les persones refugiades. Entre d'altres mesures proposen: aturar les “devolucions en calent”, que es garanteixin les vies segures d’arribada, l’adopció d’un protocol unificat davant les arribades marítimes i, sobretot, millorar el sistema d’asil.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto

Notícies
Xarxes ciutadanes i entitats, protagonistes de la Barcelona acollidora
imagen_producto

En l’acte institucional commemoratiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, celebrat el passat 20 de juny, l'Ajuntament va retre homenatge a tota la societat civil que treballa durant per fer de Barcelona una ciutat refugi.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
Denucien que els CIEs són uns espais de sofriment desproporcionat
imagen_producto

Després de patir una mitjana de 26,63 dies tancades, el 62% de les persones internades en els CIEs durant el 2017 van haver de ser posades en llibertat davant la impossibilitat de ser expulsades. 

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
Barcelona acull i demana corresponsabilitat
imagen_producto

Barcelona ha activat un protocol d’emergència per poder atendre l'increment significatiu d'arribades, però per poder fer front a aquesta situació extraordinària d’acollida cal la corresponsabilitat entre totes les administracions. 

Veure'n més imagen_producto
Un milió de firmes per a una Europa acollidora
imagen_producto

En marxa la Iniciativa ciutadana europea (ICE) que proposa una reforma legislativa per defensar els drets de les persones refugiades. Es presenta sota el lema “Som una Europa acollidora: deixeu-nos ajudar!”, i necessita aconseguir un milió de signatures.

Veure'n més imagen_producto

A fons
imagen_producto
“La lluita LGTBIQ a Europa no s’acabarà fins que els drets dels refugiats LGTBIQ no estiguin garantits”

Parlem amb els activistes Mikhaïl Tumasov i Leila Zadeh aprofitant la seva visita a la ciutat per inaugurar el Pride Barcelona 2018.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
L'entrevista
“Integració no vol dir res. Només importa si tens els papers o no”

Hem xerrat amb Kaissa Ould Braham, activista amazic, filòloga i periodista algeriana de Cabília.

Veure'n més imagen_producto Ver más imagen_producto
imagen_producto
Agenda
Fins al 26
de juliol
Exposició fotogràfica d’alumnes de l’Institut Ausiàs March després de la visita al camp de refugiats de Diavata (Tessalònica)

Amb aquesta activitat, inclosa en el projecte “Meeting the others: refugees and diversity”, els alumnes de l’Institut Ausiàs March van poder compartir activitats amb nens i joves refugiats de Síria, l’Afganistan i l’Iraq que viuen al camp de Diavata.

Fins al 12
de juliol
Exposició 'Europa, fronteres tancades'

A través d'aquesta exposició el fotoperiodista Pau Martí ens mostra el recorregut que ha fet acompanyant els refugiats sirians durant el seu desplaçament per motius de guerra. 

imagen_producto imagen_producto
El pensament de Panikkar es fa música i poesia al pati del Museu Frederic Marès
imagen_producto

Diferents tradicions religioses dialogaran el 12 de juliol en un recital organitzat amb motiu del centenari del naixement del filòsof català.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
Eleccions 2018 al grup d'Estratègia de la Xarxa BCN Antirumors
imagen_producto

Anima't a participar en una de les comissions de la #XarxaBCNAntirumors i comença a combatre el rumors i estereotips.

Veure'n més imagen_producto
Participa
imagen_producto
Vols acollir?

Refugiats Benvinguts ha posat en marxa amb el suport de l'Ajuntament un projecte per allotjar persones refugiades en habitatges privats.

Veure'n més
Ver más
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, clica aquí
Seguiu-nos:
© Copyright: Ajuntament de Barcelona

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s'han incorporat al fitxer 'Participació ciutadana', titularitat de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar el contacte amb els ciutadans i les persones interessades en els processos de participació promoguts per l'Ajuntament de Barcelona. No se cediran dades a tercers. Consentiu expressament el tractament de les vostres dades per a la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), i indicar clarament a l’assumpte 'Exercici de dret LOPD'.

Si voleu donar-vos de baixa d'aquest butlletí electrònic feu clic aquí

Nota: No respongueu directament a aquesta adreça electrònica, ja que no és operativa i no rebreu resposta. Per comunicar qualsevol incidència, queixa, suggeriment o agraïment, o reclamar una petició anterior, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament de Barcelona a través d'aquest enllaç. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.


De acuerdo con la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos de que sus datos personales se han incorporado en el fichero 'Participación ciudadana', titularidad del Ayuntamiento de Barcelona, con la finalidad de gestionar el contacto con los ciudadanos y las personas interesadas en los procesos de participación promovidos por el Ayuntamiento de Barcelona. No se cederán datos a terceros. Consiente expresamente el tratamiento de sus datos para la finalidad indicada. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose por escrito al Registro General del Ayuntamiento (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), indicando claramente en el asunto 'Ejercicio de derecho LOPD'.

Si quiere darse de baja de este boletín electrónico haga clic aquí

Nota: No responda directamente a esta dirección de correo electrónico ya que no es operativa y no recibirá respuesta. Para realizar cualquier consulta, queja o sugerencia en relación a esta comunicación, puede ponerse en contacto con el Ajuntament de Barcelona a través de este enlace. Muchas gracias por su colaboración.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -