Si no podeu veure aquest missatge correctament, siusplau feu clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto
logo
logo
"El racisme ens tanca"

Des del passat 21 d'abril, diversos col·lectius van decidir tancar-se a l'Escola Massana pels drets de les persones immigrades i refugiades. Denuncien la indefensió i la violència racista que pateixen, reivindiquen canvis en la Llei d’Estrangeria i reclamen a les administracions mesures més flexibles per evitar estar abocades a la irregularitat.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto

Notícies
Lectures sobre migracions, asil i alteritat
imagen_producto

Amb motiu de la passada diada de Sant Jordi, hem visitat tres llibreries perquè ens recomanin publicacions que ens ajudin a entendre les migracions i a educar en els valors de l’acollida.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
On són els drets laborals de les persones migrades?
imagen_producto

L’Assemblea de Cooperació per la Pau de Catalunya alerta de la manca del compliment dels drets laborals de les persones migrades subsaharianes residents a Catalunya, al Marroc i a Tunísia.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto

L'entrevista
"El requisit de tenir una feina de 40 hores amb contracte mínim d’un any de la Llei d’estrangeria és un impossible”

Parlem amb Mariana Isla, directora d’AMIC-UGT, entitat col·laboradora que ofereix en el SAIER atenció a les persones migrades.

Veure'n més imagen_producto Ver más imagen_producto
imagen_producto
Agenda
Fins el 13 de maig
'Mos Maiorum (el costum dels avantpassats)'

Ireneu Tranis, Mariona Naudin i Alba Valldaura han articulat aquesta iniciativa que aborda el tema de la immigració de la manera més directa possible. Es tracta d'una peça de teatre documental que se centra en la tragèdia humana que es viu a la frontera entre Espanya i el Marroc. La podeu veure al Villarroel Teatre.

Fins el 23 de maig
“Conflictes i refugi: comprendre les causes del desplaçament forçat”

Cicle de xerrades al Casal de Barri de la Prosperitat que duu a terme l’Escola de Cultura de Pau i que tenen com a objectiu comprendre les causes dels desplaçaments forçats al món vinculades als conflictes armats actuals.

 

imagen_producto imagen_producto
Presentació de la campanya #AturemRumors
imagen_producto

Més d'un centenar d'entitats ja s'han sumat al manifest #AturemRumors.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
Kalpana Das al Dia Mundial de la Diversitat
imagen_producto

El 22 de maig l'activista social intercultural ens parlarà sobre els reptes de la diversitat.

Veure'n més imagen_producto
Participa
imagen_producto
Vols acollir?

Refugiats Benvinguts ha posat en marxa amb el suport de l'Ajuntament un projecte per allotjar persones refugiades en habitatges privats.

Veure'n més
Ver más
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, clica aquí
Seguiu-nos:
© Copyright: Ajuntament de Barcelona

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s'han incorporat al fitxer 'Participació ciutadana', titularitat de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar el contacte amb els ciutadans i les persones interessades en els processos de participació promoguts per l'Ajuntament de Barcelona. No se cediran dades a tercers. Consentiu expressament el tractament de les vostres dades per a la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), i indicar clarament a l’assumpte 'Exercici de dret LOPD'.

Si voleu donar-vos de baixa d'aquest butlletí electrònic feu clic aquí

Nota: No respongueu directament a aquesta adreça electrònica, ja que no és operativa i no rebreu resposta. Per comunicar qualsevol incidència, queixa, suggeriment o agraïment, o reclamar una petició anterior, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament de Barcelona a través d'aquest enllaç. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.


De acuerdo con la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos de que sus datos personales se han incorporado en el fichero 'Participación ciudadana', titularidad del Ayuntamiento de Barcelona, con la finalidad de gestionar el contacto con los ciudadanos y las personas interesadas en los procesos de participación promovidos por el Ayuntamiento de Barcelona. No se cederán datos a terceros. Consiente expresamente el tratamiento de sus datos para la finalidad indicada. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose por escrito al Registro General del Ayuntamiento (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), indicando claramente en el asunto 'Ejercicio de derecho LOPD'.

Si quiere darse de baja de este boletín electrónico haga clic aquí

Nota: No responda directamente a esta dirección de correo electrónico ya que no es operativa y no recibirá respuesta. Para realizar cualquier consulta, queja o sugerencia en relación a esta comunicación, puede ponerse en contacto con el Ajuntament de Barcelona a través de este enlace. Muchas gracias por su colaboración.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -