Si no podeu veure aquest missatge correctament, siusplau feu clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto
logo
logo
Un dia per recordar que som i volem ser una ciutat d’acollida

Un any més, l’Ajuntament de Barcelona i les entitats i institucions que treballen amb persones refugiades han organitzat una sèrie d’activitats pel Dia Mundial de les Persones Refugiades. Totes elles tenen en comú voler visibilitzar la realitat de totes les persones forçades a fugir de casa seva però també, recordar a la ciutadania el deure d'exigir les condicions perquè poguem acollir. Voleu saber quines són les activitats d'enguany?

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto

Notícies
Més de 615 persones mortes al Mediterrani cercant refugi des del gener del 2018
imagen_producto

Les dades de mortalitat que recull el projecte Missing Migrants tornen a ser esfereïdores: el Mediterrani segueix sent el principal lloc de mort de persones migrades.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto
Un documental es posa en la pell de vuit dones immigrades i apoderades
imagen_producto

S’estrena ‘La meva pell’, un documental que recull i relata les vivències en primera persona de vuit dones immigrants i refugiades a Barcelona. Disponible i recomanable.

Veure'n més imagen_producto
Ver más imagen_producto

L'entrevista
“Les polítiques de la compassió estan construint persones completament assistencials sense veu política”

Conversem amb la sociòloga Natalia Ribas-Mateos, especialitzada en fronteres, mobilitat i gènere.

Veure'n més imagen_producto Ver más imagen_producto
imagen_producto
Agenda
Del 6 al 29
de juny
Exposició “Refugiats, benvinguts”

Conjunt de fotografies, gràfics, textos i mapes per il·lustrar la barbàrie i la tragèdia de les persones refugiades. Aquesta exposició que podreu veure al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc és organitzada per Accem amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades.

9
de juny
Pintura col·laborativa a la superilla del Poblenou

Activitat organitzada amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades en la que persones refugiades, famílies i la ciutadania en general estan convidats a pintar participativament sota la dinamització de l’equip de l’Artistlove Association i amb la col·laboració de Refugiats Benvinguts. 

imagen_producto imagen_producto
Barcelona participa a la trobada estatal de la Red Española de Ciudades Interculturales a Tenerife
imagen_producto

La Red Española de Ciudades Interculturales (RECI) va donar la benvinguda a tres noves ciutats: Màlaga, Salt i Saragossa.

Veure'n més imagen_producto
Apunta't al Curs de Dinamitzadors i dinamitzadores per la interculturalitat
imagen_producto

Si tens entre 18 i 30 anys ja pots apuntar-te a aquest curs de 20 hores presencials i gratuït. Comença el 3 de juny!

Veure'n més imagen_producto
Participa
imagen_producto
Vols acollir?

Refugiats Benvinguts ha posat en marxa amb el suport de l'Ajuntament un projecte per allotjar persones refugiades en habitatges privats.

Veure'n més
Ver más
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, clica aquí
Seguiu-nos:
© Copyright: Ajuntament de Barcelona

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s'han incorporat al fitxer 'Participació ciutadana', titularitat de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar el contacte amb els ciutadans i les persones interessades en els processos de participació promoguts per l'Ajuntament de Barcelona. No se cediran dades a tercers. Consentiu expressament el tractament de les vostres dades per a la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), i indicar clarament a l’assumpte 'Exercici de dret LOPD'.

Si voleu donar-vos de baixa d'aquest butlletí electrònic feu clic aquí

Nota: No respongueu directament a aquesta adreça electrònica, ja que no és operativa i no rebreu resposta. Per comunicar qualsevol incidència, queixa, suggeriment o agraïment, o reclamar una petició anterior, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament de Barcelona a través d'aquest enllaç. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.


De acuerdo con la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos de que sus datos personales se han incorporado en el fichero 'Participación ciudadana', titularidad del Ayuntamiento de Barcelona, con la finalidad de gestionar el contacto con los ciudadanos y las personas interesadas en los procesos de participación promovidos por el Ayuntamiento de Barcelona. No se cederán datos a terceros. Consiente expresamente el tratamiento de sus datos para la finalidad indicada. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose por escrito al Registro General del Ayuntamiento (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), indicando claramente en el asunto 'Ejercicio de derecho LOPD'.

Si quiere darse de baja de este boletín electrónico haga clic aquí

Nota: No responda directamente a esta dirección de correo electrónico ya que no es operativa y no recibirá respuesta. Para realizar cualquier consulta, queja o sugerencia en relación a esta comunicación, puede ponerse en contacto con el Ajuntament de Barcelona a través de este enlace. Muchas gracias por su colaboración.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -